Standaardiseer het rijden niet om anderen te doden, vormt een misdrijf van verkeersongevallen?

Standaardiseer het rijden niet om anderen te doden, vormt een misdrijf van verkeersongevallen?

Huidige positie: >>> Standaardiseer het rijden tot de dood niet, vormen verkeersongevallen? Niet standaardiseren Rijden naar de dood, vormen verkeersongevallen? 2019-03-21 Auteur: Web Beschrijving: Standaardiseer geen verkeersongeval Jij zondigt? Shanghai Criminal Defense-advocaat interpreteert u dat Fabang.com Professionele Strafwijkadvocaten professionele juridische raadpleging, defensie en andere kwaliteitsdiensten bieden en professionele advocaten op het Franse netwerk vinden. Gids: het besturen van een voertuig moet de bewerking, veilig rijden, anderszins, eenmaal een belangrijke transport … Webpagina Beschrijving: Standaardiseer het rijden tot de dood niet, vormt een zonde van het verkeersongeval? Shanghai Criminal Defense-advocaat interpreteert u dat Fabang.com Professionele Strafwijkadvocaten professionele juridische raadpleging, defensie en andere kwaliteitsdiensten bieden en professionele advocaten op het Franse netwerk vinden.

Gids: het besturen van een voertuig moet de bewerking, veilig rijden, anders vormen, anders is het waarschijnlijk een misdrijf van verkeersongevallen.

Hieronder zullen we door de zaak bij u parseren.

Beschrijving van de behuizing: Standaardiseer het rijden van de dood niet, vormt een misdrijf van verkeersongevallen? 25 mei 2015, 19 uur, ZONGOU Rijdt een middelgrote busje langs een weg van het oosten naar het westen, vanwege de motor van de motor Trein vertraagde niet zonder de verkeerssignaalcontrole en gebruikte de bewerking niet om veilig rijden te standaardiseren, botste met het voetgangersveld dat de weg oversteekt, waardoor een verkeersongeval in Tianmou veroorzaakt. De analyse van de aansprakelijkheid van het ongeval wordt bepaald: Zong moet de hoofdverantwoordelijkheid van dit ongeval dragen. Arrest Court: het gedrag van de verdachte Zong vormt een proef na de proef: de beklaagde Zong een overtreding van transportvoorschriften, het besturen van een motorvoertuig, en zorgt ervoor dat één persoon sterft, en het gedrag ervan heeft verkeersongevallen gevestigd.

Advocaat zei: Standaardiseer het rijden van de dood niet, vormt een verkeersongeval? Crime Gedrag.

Het subjectieve gedeelte van deze misdaad is vertraagd. Volgens het strafrecht schendt de verordeningen van het transportbeheer, daarom, ernstige ongevallen, ernstige verwondingen, de dood of het maken van publiek-privé-eigendom, een aanzienlijke schade of een criminele gevangenisstraf of criminele detentie; transportongevallen of andere bijzonder harde percelen in de gevangenis voor minder dan minder Zeven jaar in drie jaar; als gevolg van ontsnapping veroorzaakt door de dood, werd het meer dan zeven jaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van een vasthoudende termijn. In dit geval botste Zongchou met Tian Moumou, waardoor een zekere dood behoort tot een groot verkeersongeval. Volgens de afdeling Traffic Police, Zong Een belangrijke verantwoordelijkheid voor dit ongeval, wat aangeeft dat er een situatie is in strijd met het verkeersbeheerreglement. De reden is dat Zong het voertuig door de kruising verliest zonder het signaallampje, niet langzamer, geen veiligheidspecificaties deden, resulterend in een ongeluk.

Over het algemeen heeft het gedrag van Zongmou een gedrag dat karakteristiek is voor het verkeersongeval. Natuurlijk, wanneer wordt bepaald of een bepaald gedrag een verkeersongeval vormt, moet hij aandacht besteden aan de relevante getuigen, hun eigen aanbod, on-site onderzoek, ter plaatse kaart, certificering voor verkeersongevallen, enz.

Het bovenstaande is het antwoord op "Standaardiseer de dood van anderen niet, vormt een misdrijf van verkeersongevallen?" Als u problemen ondervindt met betrekking tot criminele misdaden, raadpleegt u de professionele advocaat van criminele defense. Ma Youquan Advocaat Handgrepen Case: Simple Case Complex, complexe gevallen zijn vereenvoudigd. Besteed aandacht aan WeChat "Ma Youquan Lawyers" (Micro Signal), lees meer spannende artikelen. Gebruik WeChat Scannen van de linker QR-code om aandacht toe te voegen. Scan de QR-code, let op MA Youquan Advocaten (dit artikel vertegenwoordigt alleen het standpunt van de auteur, vertegenwoordigt niet het Labondon-netwerk.

Dit artikel is bevoegd om het Fabang-netwerk te autoriseren. Als er een gesprek is, is het noodzakelijk om de bron "Ma Youquan Law Firie" aan te geven).