Shanghai’s First District Staff Innovation Studio Alliance gevestigd

Shanghai’s First District Staff Innovation Studio Alliance gevestigd

De Alliance ontving 18 Labory Innovation Studios in de wijk, 2 City Craftsman Innovation Studios, 2 City Medewerker Innovation Studios, 6 stadstechnici, innovatieve studio’s, 5 City Handdoek Innovation Studios, enz. 33 Innovatieve studio’s sluiten aan, over medisch vermijding, onderwijs, architectuur , Eten, eigendom, elektronica, communautaire governance, telecommunicatie, kunst, thuis en groenen en andere industrie?n. Onder de 33 studio’s waren er 7 nationale arbeidsmodellen, 11 personen in Shanghai en 11 ambachtslieden op alle niveaus.

Bij de etablissementsceremonie, Wang Cheng, een leider van het nationale arbeidsmodel, de Wang Cheng Home Design Service, de innovatieve studio, heeft de "verklaring van de Xuhui District Innovation Studio Alliance" uitgebracht, versterkte de "vier jaar, drie gewricht, vijf Innovatie "League Hoofdidee," Gebouw, delen, win-win, en totaal "is de richtlijnen, benadrukt de koppeling, innovatie en innovatie en talenttraining, maximalisering van elke innovatiestudio in technologie-innovatie, managementinnovatie, service-innovatie, de demonstratie Als gevolg van institutionele innovatie en uitgebreide innovatie is de ontwikkeling van de kwaliteit en benadrukt de kwaliteit van de hoge kwaliteit van Xuhui. 33 leiders toonden een belangrijke inhoud, zoals zakelijke expertise, technische voordelen en hulpbronnenkarakteristieken van werknemers. Naast de gelegenheid van internationale vrijwilligers zijn 33 innovatieve studio’s lid geworden van het DUHUI-district "na het werkmodel om vrijwilliger te maken" Werkmodel Volm. De nieuwe lijst is toegevoegd aan de zeven categorie?n van 70 service-inhoud.

Volgens de relevante persoon die verantwoordelijk is voor de Districtsfederatie van de Xuhui District van vakbonden, zal de Studio Alliance actief meer studio absorberen, laat het alliantie "meer", en gezamenlijk leren van allerlei Lianzhi Lianxian, gezamenlijk leren, wederzijdse hulp en Andere kanalen en platforms, die voortdurend elke innovatieve studio en wederzijdse innovatie inspireren, en zelfs de algehele innovatiecapaciteit, verbeteren innovatie, verbeteren innovatie en markeer innovatie en laat de competitie "instroom".