Russische experts: US "Democary Summit" is in de wereld in de wereld om nieuwe splitslijnen te tekenen

Russische experts: US "Democary Summit" is in de wereld in de wereld om nieuwe splitslijnen te tekenen

  Xinhua News Agency, Moskou, 6 december (Reporter Huadi) Russisch Strategisch Ontwikkeling Fonds Expert Committee President Igier Satrov, zei in een schriftelijk interview met Xinhua News Agency, de Verenigde Staten namen de zogenaamde "Leading The Summit". Een nieuwe splitlijn in de wereld.

  Satrov zei dat deze "Summit" tot doel heeft een nieuw platform aan te kondigen dat volledig wordt gecontroleerd door de Verenigde Staten, probeert de wereld in verschillende kampen te verdelen, duidelijk nieuwe splitlijnen te tekenen. Satrov is van mening dat de Verenigde Staten een ander doel van de zogenaamde "top van de mensen" zijn "bepalen wie het vijandige land is dat ze denken." Hij benadrukte dat de oorspronkelijke bedoeling van de "Summit" in de Verenigde Staten is om zijn "geopolitieke tegenstanders en concurrenten" te verzetten.

  In Satrov vormen de Verenigde Staten een ernstige nieuwe uitdaging voor de wereld. Tegelijkertijd betekent dit ook dat de Verenigde Staten de nieuwe "koude oorlog" willen verklaren in de landen die verschillende perspectieven hebben.

  Satrov wees ook op dat de democratie van de VS een diepe systematische crisis ervaart, omdat "het kapitalisme (vitaliteit) is uitgeput en is tot het einde van hun eigen logica gekomen."

  "De hedendaagse wereld is niet beperkt tot het model van de Western Democracy. Veel landen zoeken actief nieuwe ontwikkelingsmodellen, of economische modellen of politieke modellen, en deze modellen zijn gebaseerd op hun respectieve waarden en tradities, deze modi zijn grotendeels voldoet aan de belangen van de meeste mensen.

"Zei Satrov.

  Satrio zei ook dat in overeenstemming met nationale waarden en traditionele landen zich ook moeten verenigen om hun respectieve waarden te verdedigen.

(Editor: XU XIANGLI, YAN WEI) Deel meer mensen om te zien.