URUMQI-voeding: gecombineerd met inspectie en bescherming van hoogzuivere aluminium productie basis elektriciteit

URUMQI-voeding: gecombineerd met inspectie en bescherming van hoogzuivere aluminium productie basis elektriciteit

"1006 vrouwelijke pallet Een fase is heet, er is een defect, de warmtegenererende temperatuur is ° C, normale fase-temperatuur – ° C.

"Op 17 februari, de National Network Urumqi Voeding Company City Northern Subsion Inspection Centre Personeel Qi Qixian, Yang Li voert infraroodtemperatuur in tijdens Xinjiang Zhonghe Co, Ltd., inspecteert de werking van belangrijke apparatuur in het substation," om "te bieden" Aangepaste service.

Er wordt gemeld dat om het leveren van de levering van elektriciteitsveiligheidsbeheer, samenwerking samen te leveren om belangrijke gebruikers veiligheidsrisico’s en elektriciteitsveiligheidsdiensten te bevorderen, een goed werk doen in "vier op zijn plaats" -beheer, voorkomt het risico van de levering, nationaal netwerk Urumqi-stroom Leveringsbedrijf en belangrijke gebruikers Gezamenlijke inspectie Het werk is volledig gelanceerd.

Xinjiang Zhonghe Co., Ltd. is de eerste stop van deze gezamenlijke inspectie. Het high-pure aluminium van het bedrijf, elektronische aluminiumfolie en andere producten zijn op grote schaal gebruikt op het gebied van nationale grote apparatuurproductie, ruimtevaart en andere gebieden, en is ‘s werelds grootste high-pure aluminium productie-base, en de aluminiumproductie van hoge zuiverheid is 10.000 ton.

Op dezelfde dag kwamen de National Network Urumqi-voeding Company City North Change Center Test, onderhoud, DC en onderhoud en andere professionals gezamenlijk naar Xinjiang Zhongxian en Co., Ltd. om de bedieningsmodus en de werkomstandigheden van elektrische apparatuur te begrijpen , en uitrusting in het station. Een volledige inspectie wordt uitgevoerd voor 110 kV in het station, en de 10 kV hogedrukschakelapparatuur is oud, de apparatuurkoorts ontbreekt, en de verwerking van testplaten, enz. Vervolgens blijft het National Network Urumqi Power Supply Company een gezamenlijke inspectie van 176 huishoudelijke gebruikers doorgaan, controleer de werking van de apparatuur van belangrijke gebruikers in alle richtingen en stelt verborgen gevaren voor om de verborgen gevaren te rechtzetten. Nadat alle inspecties zijn voltooid, vormt u een inspectierapport en geeft het follow-upwerk van verborgen gevaren, "aangepaste diensten" en beschermen volledig belangrijke gebruikers met betrouwbare elektriciteit, instantie.

(Sun Xuetong, Yang Li) (Editor: Yang Rui, Han Ting) Delen Laat meer mensen zien.