"Mensen" civiele epos van gewone arbeiders, veroorzaakt resonantie

"Mensen" civiele epos van gewone arbeiders, veroorzaakt resonantie

Wacht even in de enquête. Als er al lang geen reactie is, vernieuw deze pagina volgens Liang Xiaoyu’s synonieme romans, door Li Lu, Wang Haiyu Screenwriter, Lei Jiayin, Xin Baiqing, Song Jia, de tv-serie "Mensen" met de "mensen" in CCTV wordt uitgezonden. Zelfs met het Spring Festival, de Olympische Winterspelen, enz., Zijn de hete "positieve botsing", "mensen" geoogst in het ritme van niet-XU. De algehele capaciteit van het drama is 58 afleveringen. Op dit moment heeft slechts een derde van de CCTV, in de audiovisuele gegevens van China 2% overschreden, bereikt% op de coole cloud real-time tv-gegevenslijst, de rest van de tv-serie Er is slechts één% en de kijkgegevens zijn gedurende de hele lijn gerold. Liang Xiaoyu heeft oorspronkelijk de film niet overwogen en geneigd te zeggen dat de auteur Liang Xiaoyou, de auteur van de roman, "mensen" zelf een speciaal werk is. Verwijder het werk aan de reputatie van de auteur, "People" is niet als werk Liang Xiaosheng’s, zoals "Years", "Xuecheng", "Chi Qing", "return tijdperk", enz. Het is gemaakt door de TV-zender, "" People "vaststelt dat het onmogelijk is om een tv-serie te maken, denk ik niet dat dit aspect." ik heb niet overwegen te verhuizen als gevolg van de schepping "mensen in de wereld" "het verhaal is niet zorgen voor de moeilijkheid van schieten, heeft de auteur het opzetten van de idee uit de jaren 1970, die dit soort obsessie, heeft het schilderij van "mensen" gemaakt, en ook werd de beste van Liang Xiaoxi schrijven concept. Leg uit, "Beschrijf de wensen van de evolutie van het leven ". Liang Xiaoxis zei dat in de loop van de evolutie van het leven, de tijden ook zijn veranderd, zoals een werkende klasse, en het concept van het huidige concept is volledig anders geweest.

  Liang Xiaoyu gebruikte "Meeting Hate" om de eerste ontmoeting van Li Lu, "Mensen" Director Li Road te beschrijven. Er zijn veel gewone talen voor het echte onderwerp. Li Lu heeft het concept van het beeld en gevoelens van de arbeidersklasse, maar laat Liang Xiaoyu ook volwassenen hebben, Liang Xiaosheng heeft het idee veranderd en besloot hen volledig te ondersteunen, en het is moeilijk om te ondersteunen. Om deze steun uit te drukken, zei Liang Xiaoxis zelfs een papiervergunning voor 5 vel, dat zolang Li Lu "professioneel, puur, hoe te veranderen".

  De belangrijkste creatie heeft het noordoostelijke eigen vermogen "Noordoost is mijn geboortestad en het is mijn wens in mijn geboortestad.

"Li Lu zei dat de meester schepping personeel is onmisbaar voor het noordoosten complex. Naar zijn mening, de charme van het noordoosten is niet per se de"炕炕"" er is een meer aanhankelijk zwarte land cultuur, hoopt hij Northeast De meest nemen Mooie en meest ruwe dingen worden weergegeven in de "mensen". Li Road gelooft dat het aantal "mensen" groeit, maar het zal de harten van duizenden huishoudens be?nvloeden, laat het publiek de laatste zien.

Op tijdspanne hebben "Mensen" geen narratieve benadering van vernietiging aangenomen, maar in een gespelde, vrijetijdsbesteding-techniek, die met close-gerelateerde gebeurtenissen met betrekking tot het karakterliefstuk wordt getoond.

De aflevering is allemaal beschaafd in de personages, niet God, maar gegraveerd de bestemming. In de weergave van Li Road is het echte onderwerp een schilder, het schilderij is moeilijk en alle personages in de "mensen", het publiek is gemakkelijk om prototypen in hun eigen huis te vinden.

De tijdspanne van vijftig jaar groepsplay-script is buitengewoon moeilijk te regelen, de screening, richting, aandeel, aandeel van tekens, deadline, het karakter van het karakter, het lot, enz. Elk moet zorgvuldig worden overwogen. Er is in totaal honderden beroemde personages in het spel en hun spelers zijn ook ervaren acteurs. De belangrijkste acteurs zijn Leijiayin, Song Jia is noordoosten. Bij het ontmoeten van de producten benadrukte Lei Jiayin dat de conditie van zichzelf en de rol nooit in de vorm wordt weerspiegeld. Hij groeide op in Anshan. Toen hij een kind was, leefde hij in de arbeidersgerecht. Hij zei dat zijn gelukkigste geheugen de wortel is van zijn noordoosten, "Ik ben Zhou Bing, ik moet spelen, ik moet spelen!" In " People" in de tijdlijn, wordt Leikun Zhou Bingqin grofweg geboren in 1952-1953, is Lei Jiayin’s vader geboren in die tijd, en staatsbedrijven zijn ouders hebben ook ervaren hervorming, en de moeder ook doorgegeven. Voor hem, "mensen" is het leven van de vader. Het prototype binnenzijde is gegraveerd in zijn hersenen. "Ik heb een sterk idee op het moment, zal ik me mijn ouders te geven." In de jaren, "de mensen" over de vijftig jaar tijdspannen, om de ware gevoelens van de restauratie verhalen uitputten, het afspelen van het script is al meer dan drie jaar, en het tijdrovende gedurende zes maanden van nerveuze schieten, voor de details " ‘Streng’ control, de historische Scènes van elke periode verandert de familieomgeving, klein voor allerlei soorten leven, een kom met een kom van een kom van een kom, allemaal in overeenstemming met het oorspronkelijke uiterlijk in de noordelijke omgeving.

  De bemanning werd neergeschoten in Changchun, Harbin, Liaoning, Beijing, Shenzhen, Guiyang en andere plaatsen. Met het oog op de woonwijk Noordoost Old Industrial City reproduceren, de bemanning gebouwd 40.000 vierkante meter, de lichtlijn gebruikte 70.000 meter, The Lampvoet zit vol met tientallen ultra lange dozen. Er zijn ook veel oude objecten verzameld in de fase van de opnames, gebouwd meer dan 1.000 platte rekwisieten, oude posters in het drama, oude kalender, oude kleding, en velen van hen zijn echte dingen. "Streef ernaar om het publiek te laten zien dat ik terug zal dromen naar dat jaar" is het doel hoopt te bereiken. Wanneer het drama uitzending, broeken Zhou Bingkun verdachte zus is te strak, Zheng Juan verlegenheid, omdat er geen schaamte dat is te arm, en een meervoud van zes of zeven jongeren samenwerkingsverband van een varkensvlees te kopen, laat het publiek terug te keren naar terug te keren. Dat ouderdom ontbrak. "Licht woord" mensen hebben een slechte emotionele verbinding, "Six Junzi" is moeilijk om een ??goede jeugd te hebben, laat het publiek in de baas de menselijke gevoelens en warmte opnieuw bekijken.

Met de voortgang van de plot, het drama op het punt staat een kleine climax te voeren, en de tragische gevoel van het lot van de personages is een enorme impact op het publiek. Dit is een burger episch drama voor gezinnen gewone werknemers. Gamble. Li Xiashi.